top of page
Een website op uw lijf geschreven

 

Een winkel, een visitekaartje, of een mooie veelkleurige brochure? Websites heb je in alle soorten en maten. Wat wilt u precies vertellen op die van u? En, wie bent u eigenlijk? Voordat ik aan uw site begin wil ik veel van u weten. Een site is uw digitale visitekaartje, de uitstraling is belangrijk. Maar uw doelstellingen en uw bezoekers zijn mijn uitgangspunt.

 

Net als in een magazine moet een website ritme hebben en afwisseling bieden. Zo houdt u de aandacht van uw bezoekers vast. Ik kijk ook naar de inhoud, welke structuur past het beste? Dat werk ik uit in een flowchart, de basis voor de hele site. Hierin geef ik alle elementen duidelijk en inzichtelijk weer, zodat u een goede indruk krijgt van het eindresultaat. Samen kijken we naar elementen als de indeling, de lengte en fotografiestijl . 

 

Voor een zzp’er of klein bedrijf kan ik de site zelf opleveren, inclusief de bouw in bijvoorbeeld Wix. Mocht het een complexe website worden dan werk ik samen met webdevelopers. Zij kennen de laatste technische snufjes en kunnen u ook adviseren over usability en vindbaarheid (SEO).

 

Ook een website die bij uw doelstellingen past?

 

 

neem contact met me op >>

bottom of page