top of page
Websites
Website Nederlof Mensendieck

 

Elisabeth Nederlof is oefentherapeute. Voor haar heb ik een krachtige website ontworpen die tegelijkertijd zakelijk-informatief en heel persoonlijk is. Zonder veel opsmuk presenteert de site alle behandelmethoden. Maar je ziet Elisabeth ook aan het werk en via een citaten hoor je zelfs haar stem: ‘lekker slapen is écht te leren’. Hiermee heb ik nadruk gelegd op haar aanpak en bijzondere aandacht. Als je bij haar bent geweest voel je je gelijk een stuk beter.

Maak van uw website een fijne plek

 

Een website valt of staat met de inhoud. Tekst en vorm. Uw woorden moeten aansprekend zijn en tot actie leiden. Maar de indeling, kleuren en foto’s bepalen of u daarin slaagt. Ik help u door de verbinding tussen vorm en inhoud te leggen. Ik zorg ervoor dat uw tekst gelezen wordt, en maak van uw site een omgeving die bij u past, en waar uw bezoekers graag komen en blijven.

Werkwijze

Eerst wil ik alles van

u weten.

 

meer informatie? >>

Fotografie, je ziet wat ze doet

 

Voor veel mensen zijn niet alle therapieën bekend. Psychosomatische oefentherapie, Mensendieck, slaaptherapie? Met de foto’s van Harry Meijer geven we een inkijkje. Je ziet Elisabeth en wat ze doet. De foto’s zijn intiem, ze brengen van dichtbij de relatie tussen patiënt en behandelaar in beeld. Door zwart-wit fotografie te gebruiken komt het ook weer niet té dichtbij, de behandeling is een moment van vertrouwen.

 

bottom of page