top of page
Magazines &
Jaarverslagen
Deel uw boodschap en versterk relaties

 

Uw doelgroep leest wat u schrijft, begrijpt uw organisatie en raakt betrokken bij wat u bezighoudt. Een corporate magazine of jaarverslag is een doeltreffend middel om met uw interne en externe relaties te communiceren. Relevant voor de ontvanger, toegankelijk, en het lezen waard. Ik help u met restyling of het opzetten van een nieuw format; van idee, ontwerp tot layout. Daarnaast verzorg ik het contact met fotograaf, schrijver en illustrator.

 

 

Coverstory

Kijken naar de buitenkant.

 

lees meer >>

H&O Magazine

 

In dit magazine, een uitgave van Amsterdam UMC, worden de ontwikkelingen, actualiteiten en
onderzoeken in de zorg van huisartsen
en specialisten ouderengeneeskunde op frisse wijze onder de aandacht gebracht.

 

Hypothese

 

Van 2003 tot 2019 heb ik Hypothese mogen vormgeven, het gratis NWO-tijdschrift voor onderzoekers, beleidsmakers, journalisten en andere relaties. In dit frisse en degelijke blad maakte ik met inhoudelijke beelden de vaak abstracte begrippen toegankelijk. Het strakke format dat ik voor Hypothese ontwikkelde hielp de formule scherp te houden. Binnen het format heeft het magazine een afwisselend ritme. Groot, klein, vol, leeg. Met voldoende witruimte creëer ik rust.

Vrijzinnig

 

Het blad van de Vereniging voor Vrijzinnig Protestanten behandelt thema’s rondom theologische vraagstukken. Aan bod kwamen bijvoorbeeld conflicten,  kwetsbaarheid en tijd. De identiteit van deze kleurrijke vereniging heb ik vertaald naar een even kleurrijk ontwerp. In het blad worden diepgaande levensvragen gekoppeld aan gebeurtenissen in het dagelijks leven zoals: boodschappen doen, een museum bezoeken, of reizen naar je werk.

 

Synaps

 

Het wetenschapsmagazine van het VU medisch centrum beantwoordt altijd dezelfde vraag: ‘wat betekent ons onderzoek en onderwijs voor patiënt en arts?’ Om dit voor verschillende doelgroepen toegankelijk te maken is de vormgeving helder, overzichtelijk en speels. We brengen bijvoorbeeld paramedici dichtbij en persoonlijk in beeld, met een voorwerp dat verwijst naar hun onderzoek.

Rondom Wonen

 

Voor een kleiner budget verschillende uitingen: dat kan, bewijst de compacte uitgave waarmee Rondom Wonen zijn bewoners doeltreffend kan informeren over wat er het afgelopen jaar is gebeurd.

 

Synthese
Jaaruitgave NWO

 

NWO bestaat uit 22 wetenschapsgebieden, onderzoeksinstituten en regie-organen. Iedere afdeling heeft haar eigen verhaal. In dit overzicht zijn de opvallendste samengebracht. Nieuws, actualiteiten, feiten, cijfers en achtergronden. Alles komt aan bod in dit als magazine vermomde, rijk geïllustreerde jaaroverzicht.

bottom of page